Prodej rodinného domu 114 m², Žebrák

11 490 000 Kč

Včetně právních služeb a provize RK.

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji dvoupatrový rodinný dům 4+1 o rozloze 114 m2, situovaný na pozemku 600 m2, v prestižní a klidné oblasti nedaleko Berouna. Tento moderní dům, postavený bez potřeby dalších investic, se může pochlubit nízkou energetickou náročností (třída B) a je vybaven unikátním difuzním systémem Tech, který zajišťuje optimální mikroklima po celý rok.
V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s panoramatickými okny a přípravou pro akvárium, plně vybavenou kuchyň, technickou místnost a koupelnu. První patro se pyšní třemi ložnicemi s šatními skříněmi, z nichž jedna má domácí kino, a další koupelnou s luxusní rohovou vanou.
K domu náleží zahrada s automatickým závlahovým systémem, krytá terasa, místo pro parkování dvou aut pod střechou a jedno venkovní parkovací stání. Dům je kompletně oplocen a vybaven elektrickými bránami.
Výhodná poloha umožňuje snadný přístup k dálnici D5, zajišťující rychlou dostupnost do centra Prahy či Plzně. Okolí nabízí bohaté historické památky a možnosti pro pěší a cykloturistiku. K dispozici je veškerá občanská vybavenost včetně škol, obchodů a restaurací.
Tento dům představuje ideální bydlení pro ty, kteří hledají komfort, soukromí a blízkost přírody s výbornou dostupností do města. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9442047
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 600 m²
Plocha užitná 114 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist