Prodej rodinného domu 176 m², Vysoký Újezd

14 880 000 Kč

Neplatíte žádnou provizi RK, prodej přímo od developera., včetně DPH

Nemovitosti nabízí

 Petra Dolinská

Petra Dolinská

CRESTYL real estate, s.r.o.

Praha, Boudníkova 2506/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Moderní 5+kk dům s velkou zahradou (800 m2), krytou garáží (30,2 m2) a s dostatkem úložných prostor pro celou rodinu. Rovinatá zahrada je dostatečně velká pro bazén, venkovní posezení, dětský herní koutek i ovocné stromy.

Velkoformátová okna až na zem v obývacím pokoji (38,5 m2) s přímým vstupem na terasu přirozeně zvětšují pocit volného prostoru a spojení s venkovní zelení. Samostatný pokoj ve spodním patře (12 m2) lze dobře využít jako pro pokoj pro hosty, pracovnu nebo velkou šatnu.

Dům je vyprojektovaný v elegantním duchu s důrazem na funkci a nízké provozní náklady včetně vlastní jímky na dešťovou vodu pro zalívaní zahrady a parkovacího stání pro další automobil.

Dům se nachází v rezidenční oblasti U Kůlen, která leží na jižním svahu obce Vysoký Újezd a poskytuje záruku klidu a prosluněných dní. Oblast byla projektována s ohledem na soukromí jejích obyvatel, a proto jsou jednotlivé parcely obklopeny zelení a přírodními koridory, místní široká komunikace je lemována stromořadím a travnatým pásem.

V lokalitě U Kůlen nabízíme domy s rovnou střechou (Typ A) nebo sedlovou (Typ B). Domy s rovnou střechou nabízíme navíc v různých barevných kombinací fasád (A1, A2, A3). Tento dům je typ A2 s tmavým obložením spodního patra.

Rezidenční projekt Vysoký Újezd citlivě navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života na dosah Prahy a veškerých služeb. Výstavba je tvořena s dlouhodobou vizí, na jejímž konci je jedna z nejmodernějších obcí v okolí Prahy.

Hlavní výhody bydlení ve Vysokém Újezdu u Prahy

- Za 25 minut v centru Prahy díky blízkosti dálnice D5.
- Uprostřed přírody. Vysoký Újezd je obklopen přírodou Českého krasu.
- Infrastruktura pro nové obchody a veřejná místa pro odpočinek.
- Bezpečné široké komunikace se stromořadím a přírodními a travnatým pásem.
- Vesnice s historií. Není to další uměle vybudovaný satelit.

Domluvte si prohlídku vzorového domu. Rádi Vás provedeme dokončeným domem z první fáze prodeje, který je s nově stavěnými domy U Kůlen II téměř totožný.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti J5.08
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 917 m²
Plocha užitná 176 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Petra Dolinská

Petra Dolinská

POSLAT DOTAZ

CRESTYL real estate, s.r.o.

Praha, Boudníkova 2506/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

CRESTYL real estate, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist