Prodej rodinného domu 241 m², Beroun

15 990 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost pořídit si nádhernou rodinnou rezidenci v srdci Berouna! Tento impozantní dům o rozloze 240 m2, který je ve velmi dobrém stavu nabízí pohodlný a klidný život. V každém patře je prostorná koupelna a v přízemí i samostatná toaleta. Kromě opravdu reprezentativního obývacího pokoje s velkou kuchyňskou linkou a kachlovými kamny, samostatnou pracovnou a 3 ložnic v podkroví domu zde najdete i praktický byt 2+kk v přístavbě, který bude ideální pro vaše hosty nebo rodinné návštěvy. Luxusním bonusem je zastřené parkovací stání a relaxační sauna v zimní zahradě.

Zahrada:
K rodinnému domu patří zahrada, která je ideálním místem pro odpočinek a rodinná setkávání. Díky perfektnímu propojení vnitřního a vnějšího prostoru budete těžit jak ze slunečných dní, tak i ze zimních večerů.

O Berounu:
Beroun je malebné městečko plné historie a kultury. Nachází se v krásném prostředí Českého krasu a nabízí výborné možnosti například pro turistiku nebo jakékoliv outdoorové aktivity. Město je známé svou úžasnou architekturou, přátelskými obyvateli nebo také trhy, kavárnami a restauracemi, které nabízí autentickou českou kuchyni.

Proč koupit tento dům?
Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a kvality života. Skvělá lokalita v Berouně vám poskytne klidné prostředí s dobrou dostupností do centra města poskytujícího veškeré služby.

Financování:
Nemáte-li zkušenosti s hypotečním financováním, nevadí! Moji kolegové, specialisté na finance vám rádi pomohou s celým procesem, abyste si mohli snadno a bez starostí tento úžasný dům pořídit.

Neváhejte a rezervujte si svůj termín prohlídky právě teď!

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. Jsme zde, abych vám pomohl realizovat sny o vašem novém bydlení v Berouně!

Základní údaje

Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 54076
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 577 m²
Plocha užitná 241 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist