Prodej rodinného domu 111 m², Beroun

8 900 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům na pozemku o celkové výměře 902m2 v malebné části města Beroun - Hostim.
Disponuje unikátní polohou na kopci s panoramatickým výhledem na celou obec a okolní přírodu. Díky své poloze na konci slepé ulice nabízí ojedinělý klid a soukromí.

Dům je zachován v dobrém stavu s možností rekonstrukce, aby plně vynikl ve své kráse - možnost čerpat dotaci v rámci Nová zelená úsporám v hodnotě 415tis. CZK
V přízemí domu naleznete zádveří, chodbu, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu, kuchyň, jídelnu a obývací pokoj se vstupem na terasu a krbem. V prvním patře se nachází prostorná ložnice a další místnost s lodžii, která může sloužit jako pracovna či dětský pokoj. O vytápění domu se stará kotel na tuhá paliva, zdroj vody zajištěn z vlastní studny a odpad je řešen pomocí jímky.
K domu náleží - garáž s praktickou komorou, bazén, skleník, kůlna a dvě terasy.

Beroun - Hostim je oblíbenou lokalitou pro ty, kteří hledají spojení s přírodou, zároveň s dobrou dojezdovou dostupností do města. K dispozici je přímé spojení autobusem do Prahy. V bezprostřední blízkosti se nachází poutní místo Svatý Jan pod Skalou, řeka Berounka, nedaleko také Karlštejn. Vedle památek a přírodních zajímavostí okolí nabízí mnoho sportovního a rekreačního vyžití. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Elektřina 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva
Balkóny Lodžie, Terasa
Bazény Venkovní
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 02766-1
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 902 m²
Plocha užitná 111 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist