Prodej bytu 5+kk 170 m², Vysoký Újezd

17 800 000 Kč

PO SLEVĚ!!, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

AGENA Reality s.r.o.

Praha, Pod radnicí 1328/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Velmi prostorný moderní byt v rodinném domě s dispozicí 5+kk, terasou, zahradou a parkováním v malebné středočeské obci Vysoký Újezd. Poskytuje to nejlepší pro klidný rodinný život na venkově pouhých třináct kilometrů od Prahy a dvanáct od okresního města Beroun.

Dispozici prvního podlaží bytu tvoří vstupní chodba, nadstandardně prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním prostorem a přístupem na terasu a zahradu, koupelna s umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem, technická místnost vč. plynového kotle, pračky a sušičky, pokoje pro hosty, nebo pracovnu se vstupem na terasu a prostorné schodiště. Na patře naleznete halu se vstupem na půdu (která lze předělat na obytnou další část jako ateliér), hlavní ložnici s šatnou a koupelnou, v koupelně se nachází toaleta, 2 umyvadla, vana a sprchový kout, dva dětské pokoje s vestavěnou skříní na míru, prostornou koupelnou, 2 umyvadla, s vanou a toaletu . Součástí bytu jsou dvě venkovní parkovací stání na vlastním pozemku a rozlehlá zahrada s technickým domkem a terasou.

Standardy zahrnují kvalitní dřevěnou podlahu a dlažbu (podlahové vytápění v 1NP), sádrovou omítku, plastová okna trojskla, keramické koupelnové obklady a sanitu, domácí videotelefon a předokenní žaluzie ve všech oknech (s možností instalovat dálkové ovládaní). Samozřejmostí je prémiový design a vysoká kvalita všech použitých materiálů.

Byt byl zkolaudován v roce 2022. Dům je postaven ze systému pálených cihel a zateplený polystyrenem. Fasádní omítka je kombinovaná s kamenným obkladem. Okna jsou plastová s izolačními trojskly a doplňují je předokenní žaluzie pro ještě lepší izolaci a komfort.

Vynikající dostupnost autem, 6 minut na D5, 10 minut na Pražský okruh, 15 minut do Berouna a pražského Zličína, 30 minut do centra Prahy. Autobusem se dostanete za 35 minut na Zličín, kde již naleznete stanici metra a další spoje Pražské integrované dopravy. V obci se nachází mateřská a základní škola, dětské hřiště, pošta, restaurace, potraviny a další obchody se základními potřebami pro domácnost. Obec však počítá s rozšířením a zkvalitněním občanské vybavenosti lokality. V sousedních obcích naleznete také lékařské ordinace a lékárny. Nedaleký Beroun disponuje školami, úřady a množstvím obchodů a společenského vyžití. V okrajové pražské části Zličín naleznete Ikeu a obchodní centrum Metropole Zličín s kinem, restauracemi a řadou obchodů.

Lokalita vyniká rychlým dopravním spojením do Prahy a díky umístění Golfového hřiště Albatross, jednoho z TOP5 5 nejlepších pořadatelů European Tour, a rozsáhlé občanské vybavenosti bude jen nadále zvyšována hodnota Vaší nemovitosti v průběhu let. Žijte život, jaký si Vaše rodina opravdu zaslouží, anebo si pořiďte investiční nemovitost k dalšímu pronájmu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 21162
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 170 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

AGENA Reality s.r.o.

Praha, Pod radnicí 1328/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

AGENA Reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist