Prodej stavební parcely 1732 m², Svinaře

12 106 680 Kč

6 990 Kč za m²
včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme atraktivní stavební pozemek v centru obce Svinaře o výměře 1732 m2, který se velmi mírně svažuje na sever a má obdélníkový tvar s orientací východ - západ. Nachází se v příjemné a klidné lokalitě obytné zástavby starších domů i novostaveb, v bezprostřední blízkosti centra obce. Parcela vznikla rozdělením původního velkého čtvercového pozemku na 2 přibližně stejné pozemky. Výměra se může mírně lišit podle skutečného zaměření. Na fotografiích jsou oba vyznačeny.
Pozemky jsou územním plánem určeny k zástavbě rodinných nebo rekreačních domů, se zastavitelností 30% a výstavbou max. 2 podlaží a podkroví. Oba pozemky mají vyvedenou přípojku vodovodu a kanalizace, horní pozemek, blíže stávající zástavbě, má provedenou i kapličku s přípojkou elektřiny a plynu. Přístup na parcely je od západu, z obecní asfaltové komunikace. Autobusová zastávka je vzdálena cca 150 m, na hlavní silnici.
Dopravní spojení je převážně do žel. stanice Řevnice, odkud pak lze vlakem příjemně cestovat do Prahy nebo Berouna. Automobilem je Praha dostupná do 40 min, Beroun do 15 min. V obci je dobrá vybavenost - prodejna se smíšeným zbožím, mateřská škola, hostinec, knihovna, sportoviště a zámecký areál s kavárnou. Obcí prochází turistická trasa a cyklostezky do Brdských lesů, Českého krasu a na Karlštejnsko. Velikost a umístění pozemku v zajimavé a klidné lokalitě nabízí příjemné rodinné bydlení. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 4665
Plocha pozemku 1 732 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

Zobrazit kompletní nabídku RK

QUANTUM REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist