Prodej stavební parcely 948 m², Mořina

6 500 000 Kč

6 857 Kč za m²
včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vítejte v klidné obci Trněný Újezd, kde vám nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi stavebního pozemku určeného pro výstavbu rodinného domu. Tento rovinatý pozemek o rozloze 948 m2 s celkovou zastavitelností 20 % a dalšími 10 % zpevněných ploch je připraven na uskutečnění vašich snů. S přivedenou vodou, elektřinou a kanalizací u pozemku je vše připraveno pro stavbu vašeho nového domova.
Jedinečnost této lokality spočívá nejen v jejím klidu, ale také v atraktivním okolí. Obec Trněný Újezd je oblíbenou destinací pro bydlení i turistiku. V katastru obce Mořina se nachází malebný lom Velká Amerika, který skýtá úchvatnou podívanou. Nedaleký hrad Karlštejn pak potěší všechny nadšence historie i turistiky. Ve vedlejší obci Vysoký Újezd najdete veškerou občanskou vybavenost.
Další předností pozemku je velmi dobrá dopravní dostupnost. Na okraj Prahy se dostanete za pouhých 10 minut autem. Navíc zde existuje i autobusové spojení se Zličínem a Radotínem, které vám poskytne další možnosti pro pohodlné cestování.

Základní údaje

Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1733356
Plocha pozemku 948 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist