Prodej stavební parcely 1395 m², Beroun

9 400 000 Kč

6 738 Kč za m²

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte klidnou a zároveň atraktivní lokalitu na bydlení jen kousek od Prahy?
Čtěte dále.

Tento pozemek o celkové výměře 1395 m2 se nachází v poklidné, vilové čtvrti města Beroun a je vhodný pro výstavbu až dvou rodinných domů.
Přístup je po zpevněné slepé cestě, která je ve vlastnictví města. Nemusíte se proto obávat hluku projíždějících automobilů
Hned pod domem se nachází vlaková zastávka Beroun - Závodí, která Vás doveze do Prahy do 40 minut. I zde se hluku nemusíte obávat, protože koleje jsou oddělené od cesty zelení a malé motorové vlaky přibržďují dlouho před zastávkou.
Veškeré potřebné přípojky jsou na hranici pozemku.

Beroun je svým strategickým umístěním na spojnici Prahy a Plzně již od středověku významnou křižovatkou, místem obchodu i výroby. Po zavedení rychlého spojení s Prahou po dálnici D5 se čím dále tím více stává i součástí příměstské oblasti české metropole, odkud lidé dojíždějí pracovat do Prahy.

Beroun je umístěn v kopcovité krajině na rozhraní chráněných krajinných oblastí Českého krasu a Křivoklátska. Spolu s jeho historickými památkami (jejichž četnost vedla k vyhlášení historického jádra města městskou památkovou zónou v roce 1992) to z něj činí i významné východisko turistických cest.

Pro domluvení osobní prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

ID nemovitosti 14433538
Plocha pozemku 1 395 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist